Zonnedak BCS Kotten

Vanaf nu is de voorinschrijving voor certificaten in ons collectieve zonnedak op het dak van BCS in Winterswijk Kotten! Medewerkers van BCS krijgen tot vrijdag 25 februari de tijd om zich als eerste in te schrijven. Let op: om deel te nemen dien je in een van de volgende postcodegebieden woonachtig te zijn: 7101, 7105, 7106, 7107, 7113 of 7115. Vanaf vrijdag 25 februari opent de inschrijving voor iedereen die woonachtig is in de postcoderoos.

Kort samengevat kun je vanaf één certificaat t.w.v. €50 deelnemen in het project en wordt je lid van de energiecoöperatie. De opbrengst per certificaat is naar verwachting gemiddeld 57,5 kWh per jaar. Een certificaat geeft je recht op €0,10 per kWh als winstuitkering vanuit de coöperatie. Dit betekent dat je ongeveer €5,75 per jaar terugverdient. De terugverdientijd komt daarmee op 8 – 9 jaar, wat een rendement bijna 5% betekent.

De officiële informatiebrochure is hieronder te downloaden. Deze voorziet je van alle informatie rondom het project en het verwachte rendement, waarmee jij de keuze voor definitief deelnemen kunt maken later dit jaar. Schrijf je nu snel en vrijblijvend in via onderstaande inschrijfformulier:

LET OP: wij kunnen niet garanderen dat je het door jou gewenste aantal certificaten definitief toegekend krijgt. Wij zoeken minimaal 25 deelnemers voor dit project, wat gemiddeld ca. 40 certificaten per deelnemer betekent.